Hvis du står i en situation, hvor du ikke ønsker at stille dit hus og hjem som sikkerhed for et lån, så kan det være en fordel at søge om et lån uden krav. Det kan være en god måde at sikre sig, at man ikke bliver nødt til at sælge huset, hvis uheldet skulle være ude og man ikke kan betale lånet tilbage.

Lån uden krav bliver udbudt af rigtig mange forskellige virksomheder og der vil være forskellige vilkår for lånet, afhængigt af hvilken virksomhed man spørger, men i store træk er det ca. det samme indhold i lånene. Langt de fleste er lån uden krav og derfor vil det også være i de færreste tilfælde, hvor man skal svare på, hvad man skal bruge pengene på. Det interesserer i bund og grund ikke låne udbyderen, da de alligevel ikke kan gøre krav i en eventuel sikkerhed, så de vil alligevel ikke kunne forlange huset eller bilen som en måde at få deres penge igen.

Men da der netop er tale om lån uden krav og da man dermed som låntager har en stor fordel i ikke at kunne miste hus og hjem, så tager låneudbyderne sig godt betalt for at låne penge ud. Dette vil ofte komme til udtryk i en højere rente, end hvad man finder ved andre typer af lån. Derfor kan det godt betale sig at undersøge flere forskellige låneudbydere, før man beslutter sig endeligt, hvor man vil låne penge. Renterne kan variere fra selskab til selskab og afhængigt af, hvor mange penge man er ude på at låne, så kan det i sidste ende godt få en ret væsentlig betydning.

Hvis du leder efter et lån uden krav, så findes der masser af forskellige lånemuligheder på nettet, men vær opmærksom på, at der kan være stor forskel på, hvor meget du kommer til at betale i rente på lånet. Så undersøg mulighederne grundigt, før du træffer et valg.