Hvis man først er blevet registreret i RKI, kan det være meget svært at få lov til at låne penge. Måske står du selv i den uheldige situation, hvor du er blevet registreret i RKI og nu af den ene eller den anden årsag ønsker at låne penge. Her vil du hurtigt opdage, at det ikke er en let opgave og at du langt de fleste steder vil få afslag på din låneansøgning om et kviklån eller et forbrugslån.

De færreste låneselskaber ønsker at låne dig penge, når du er registreret i RKI, da du på et tidspunkt har haft udfordringer med at betale dine forpligtelser til tiden, når det handler om billig lån uden sikkerhed. Det vil sige, at de ikke umiddelbart ønsker at løbe risikoen for, at det er noget, der kommer til at ske igen og at de dermed risikerer at miste penge på at yde dig et lån.

Derfor kan det også være svært at forestille sig en låneudbyder der tilbød “Kviklån – RKI ingen hindring”, da de fleste steder ville vurdere det som risikofyldt at låne penge til dig.

Den bedste mulighed du har for at låne penge, hvis du er blevet registreret i RKI, er at gå en tur i banken og tale med din bankrådgiver om situationen. Afhængigt af, hvor mange penge du skal bruge og til hvad, er de muligvis villige til at låne dig penge, indtil du er i stand til at betale dem tilbage og igen vil være i stand til at få et billig lån. Det kan samtidigt komme an på din historik i banken og din generelle holdning til at betale penge tilbage til tiden.

Skilte med “Kviklån – RKI ingen hindring” er nok ikke noget vi kommer til at se foreløbigt, så hvis du er registreret i RKI, så skal du muligvis finde alternative måder at låne penge på.