Selvom kviklån har fået et rygte som værende utroligt dyre i forhold til mange andre lån på markedet, kan det faktisk godt lade sig gøre at finde kviklån med en fornuftig rente, og som er til at betale af på hver eneste måned. Det kommer helt an på, hvilket kviklån du vælger at tage.

Det vigtigste ved et lån er jo, at du får de penge udbetalt, som du skal bruge, og at du har råd til at betale den månedlige ydelse på lånet. Når du skal tage et kviklån på nettet, har du hele tiden det fulde overblik over dit lån, hvor du kan se klart og tydeligt, hvor meget du skal forvente at afdrage hver eneste måned.

Derfor bør det heller ikke komme bag på dig, når den første regning på første afbetaling dumper ind i din postkasse. Du har forhåbentlig valgt et lån, som du har råd til at betale af på, og selvom det måske ikke er den billigste lånetype, kan kviklån stadig være nemme at overskue at afdrage på.

Kviklån bliver først rigtig dyre, når du ikke betaler af på lånet til tiden. Derfor er det altid en god idé at betale af på dine kviklån, når du skal, hvis du vil slippe med det billigste kviklån.

Sådan får du en lav månedlig ydelse på dit kviklån

Når du skal have et lån, der er til at betale for hver måned, er det vigtigt, at du sørger for at få en så lav månedlig ydelse på dit lån som overhovedet muligt. Dermed bliver de samlede låneomkostninger ikke nødvendigvis billigere, men det gør det måske mere muligt for dig rent faktisk at have råd til at afdrage på lånet hver eneste måned.

Så kan det godt være, du har mulighed for rent faktisk at slippe billigere i sidste ende ved at vælge en høj månedlig ydelse på dit lån, men hvis du så til gengæld ikke har råd til at betale afdragene, kan det jo være lige meget i sidste ende.

Vil du gerne have en chance for at betale de månedlige afdrag på dit lån, skal du vælge et kviklån med en lang løbetid. På den måde bliver din betaling delt op i rigtig mange mindre bidder, og det er derfor nemmere at overskue den månedlige regning, som du vil modtage fra låneudbyderen. Det er for mange nemmere at overskue at betale 100 kroner af hver måned i 24 måneder end at betale 600 kroner hver måned i fire måneder.

Sådan får du det billigste kviklån

Hvis du er ligeglad med, hvor meget du skal betale af på dit lån hver måned, og hvis du bare gerne vil have den laveste rente og de laveste samlede omkostninger på dit kviklån som overhovedet muligt, skal du gøre lige netop det modsatte. Så skal du få dig en så kort løbetid på dit lån, du overhovedet kan, og dermed betale dit lån af hurtigt.

Ved at få en kort løbetid på dit lån, er det begrænset, hvor mange renter der kan nå at komme på dit lån, og derfor vil du på den måde slippe meget billigere ved at betale dit lån af hurtigt i stedet for at afdrage over en lang periode.

Det er helt op til dig selv at bestemme, om du vil lægge dit lån på den ene eller den anden måde. Vælger du en kort løbetid, vil du helt klart komme ud af det med det billigste kviklån, men til gengæld skal du så også være forberedt på at afdrage med et relativt højt beløb hver eneste måned. Og kan du det, kan du jo glæde dig over, at du har fået dig et billigt kviklån.